Varnejše in bolj enostavno parkiranje

Današnji avtomobili so narejeni tako, da je preglednost vozila pri vzvratni vožnji zelo majhna. Težave največkrat nastanejo pri parkiranju vozila. Ob uporabi parkirnih senzorjev je parkiranje hitrejše, varnejše in bolj enostavno.

Ne moremo vam zagotoviti nepopraskanih odbijačev, lahko pa vas z zvočnimi signali opozorimo na približevanje oviram. Tako boste vedeli, kdaj je treba pritisniti zavoro, in nikoli več ne bo prepozno.

ELEKTRONSKI PARKIRNI SENZORJI GT- Getronics

Pričeli smo s prodajo elektronskih parkirnih senzorjev GT (Italija). GT parkirni senzorji so primerni za vgradnjo v vsa vozila tako osebna kot tovorna in se uporabljajo kot nadomestna vgradnja pri proizvajalcih vozil
 
 
GT izdeluje parkirne senzorje že vrsto let. V začetku letošnjega leta pa so pričeli s proizvodnjo modula, ki omogoča prikaz delovanja GETRONICS parkirnih senzorjev na nekaterih OEM radijskih enotah (tovarniško vgrajenih avto radijskih enotah in navigacijskih sistemih). Parkirni senzorji so na voljo v dveh izvedbah; GTPSSM (flush mount) vsebuje ultrazvočne sonde, ki so že v ohišju in katere je mogoče vgraditi brez dodatnih adapterjev.
 
 
Model GTPSF (kot OEM senzorji)  pa vsebuje ultrazvočne sonde, katere je potrebno namestiti v priložene adapterje. Oba modela sta opremljena z zvočnikom, ki opozarja na bližino ovire in na pravilno delovanje parkirnega sistema. Ves potreben material za namestitev senzorjev je priložen kompletu. Tako en kot drugi model lahko namestite zadaj, spredaj ali kot kombinacijo obeh. V primeru namestitve senzorjev spredaj je potrebno dokupiti kable za podaljšanje (niso del kompleta). Ravno tako lahko na oba modela priklopite modul za prikaz delovanja parkirnih senzorjev (če je na voljo za vaše vozilo). Za seznam radijskih enot in kompatibilnost z GETRONICS parkirnimi senzorji ali v primeru kakršnihkoli vprašanj nas pokličite ali nam pišite na elektronski naslov: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.
2011 Parkirni senzorji. STAL ELEKTRONIK d.o.o., Tbilisijska ulica 89, 1000 Ljubljana, Tel.: +386 1 423 35 40, Faks: +386 1 423 51 67, E-pošta: info@stal.si
Powered by Joomla 1.7 Templates
DMC Firewall is developed by Dean Marshall Consultancy Ltd