Alarmni sistemi GT

Vrhunski alarmni sistemi za varovanje vašega premoženja

Število kraj vozil narašča, raziskave pa ne kažejo na trend upadanja tovrstnega kriminala. V kolikor se ne bi radi srečali z neljubo resnico o ukradenem vozilu, vam ponujamo rešitve, ki vas tega strahu obranijo. Statistika kaže, da je vozilo z vgrajenim avto alarmom zelo redka tarča tatov. To kaže na pomembnost avto alarma v vozilu. Avto alarmni sistemi GT omogočajo varovanje vozil, prikolic, avtodomov na več načinov. Razen osnovnega modela: GT900 so vsi ostali alarmni sistemi opremljeni z ultrazvočnimi senzorji za varovanje notranjosti vozila, ki sprožijo alarm v primeru poškodbe avtomobilskega stekla ali vstopa v vozilo skozi odprta okna ter elektronsko sireno moči 93 dB. Katalog alarmnih sistemov za mobilne aplikacije najdete na tej povezavi.

Od konkurence jih loči:

vrhunska kakovost in zanesljivost (ni lažnih alarmov),

združljivost z zapleteno elektroniko novejših vozil, brez posegov v programsko opremo vozila;

inovativne  rešitve (daljinska sirena, elektronski ključ, proženje alarma) in

večnamenska uporabnost (avtodomi, počitniške prikolice, garaže).

V Sloveniji dosegamo odlične rezultate na področju avtomobilskih alarmnih naprav. Pogodbo za vgradnjo avto alarmov imamo z znamkami AUDI, VW, SEAT, ŠKODA ter PORSCHE. Sodelujemo tudi z ostalimi znamkami, naj omenimo le OPEL, PEUGEOT, CITROEN, FIAT, ALFA ROMEO, LANCIA ter BMW. Cenik alarmnih sistemov za mobilne aplikacije najdete na tej povezavi.

Prihranite na račun protivlomne naprave

Zavarovalnice ponujajo različne popuste pri zavarovanju vozila, v kolikor je vozilo varovano z avto alarmom. Pozanimajte se, koliko se lahko prihrani na račun avtomobilske alarmne naprave pri izbrani zavarovalnici. Oglasite se v našem podjetju, kjer vam bomo predstavili delovanje avto alarma in svetovali pravo izbiro izdelka. Ob nakupu pa vam izdelek tudi brezhibno vgradimo.

Za nakup in vgradnjo ali za predstavitev alarmnih sistemov nas pokličite, telefon: 014233540 ali nam pišite na naslov:
Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

2011 Alarmni sistemi GT. STAL ELEKTRONIK d.o.o., Tbilisijska ulica 89, 1000 Ljubljana, Tel.: +386 1 423 35 40, Faks: +386 1 423 51 67, E-pošta: info@stal.si
Powered by Joomla 1.7 Templates
Our website is protected by DMC Firewall!