WhisperPower - zelene energijske rešitve

WhisperPower - Zelene energijske rešitve

Podjetje WhisperPower BVje bilo ustanovljeno leta 2007 s strani izkušenega teama strokovnjakov in se je hitro razvilo v zanesljivega dobavitelja energijskih sistemov, ki žanje uspehe po vsem svetu. Od Kitajske do Združenih držav, od Monaca do Stavanger-ja, od Amsterdama do Santos Brasilia.

Produktna linija WhisperPower izdelkov se deli na produkte, ki so namenjeni uporabi v industriji kot tudi v pomorstvu, tako za profesionalno kot tudi za rekreativno uporabo. WhisperPower ponuja superiorno izbiro naprednih visoko-tehnoloških izdelkov, ki zadovoljujejo najvišje standarde. Od generatorjev s kapaciteto od 3,5 kVa do 200 kVa in ustreznih komponent za sisteme po meri do inovativnih “all-in-one” gensetov.

WhisperPower - Navtika   I   Karavaning   I Zelena energija

WhisperPower ponuja vse kar potrebujete za učinkovite, čiste in izjemno tihe energijske sisteme. Njihov moto je: Pametne energijske rešitve v vsakem pogledu.

Oglejte si prikaz kaj vse WhisperPower ponuja za plovilo.

 

 

 

Za več informacij nas kontaktiraje.

 

 

 

 

2011 WhisperPower generatorji. STAL ELEKTRONIK d.o.o., Tbilisijska ulica 89, 1000 Ljubljana, Tel.: +386 1 423 35 40, Faks: +386 1 423 51 67, E-pošta: info@stal.si
Powered by Joomla 1.7 Templates
Our website is protected by DMC Firewall!