Kabola - vse za centralno ogrevanje

Kabola je Nizozemski proizvajalec oljnih in dieselskih ogrevalnih sistemov primernih za vse vrste aplikacij. Paleta njihovih izdelkov je široka in zajema veliko število aplikacij za plovila, tovornjake, delovne stroje in prostore katere je potrebno ogrevati. Poleg tega, da Kabola sistemi delujejo kot običajni sistemi za centralno ogrevanje lahko kot takšni delujejo tudi z dieselskim gorivom, kurilnim oljem ali celo na bio-gorivo.

Kabola ogrevalni sistemi se uporabljajo v: motornih plovilih, jadrnicah, komercialnih in transportnih plovilih, ribiških plovilih, tovornjakih, kamionih za prevoz živine in drugih mobilnih enotah. Odlično se obnesejo v stanovanjskih hišah, kontejnerjih in ostalih bivalnih površinah. Ker električni grelci iz ekološkega vidika niso primerni in niso praktični za ogrevanje hiš, plovil in transportnih vozil se čedalje več ljudi odloča za ogrevalne sisteme s uporabo kurilnega olja ali dieselskega goriva. Kabola je poznana po visoki kvaliteti izdelave, dizajnom in možnostjo uporabe v praktično vsaki situaciji. 

Za ponudbo ali cenik nas prosimo pokličite.

 

 

 
 
2011 Kabola - ogrevalni sistemi. STAL ELEKTRONIK d.o.o., Tbilisijska ulica 89, 1000 Ljubljana, Tel.: +386 1 423 35 40, Faks: +386 1 423 51 67, E-pošta: info@stal.si
Powered by Joomla 1.7 Templates
Our website is protected by DMC Firewall!