Toplotne OceanView kamere

Z dnevno/nočnimi kamerami proizvajalca OceanView imate odličen pregled morske površine tudi ponoči in ob poslabšanih vremenskih pogojih. Ponoči je slika črnobela, vendar s termo kamero zlahka opazite topla telesa ali obrise objektov na morju. Na voljo profesionalne kamere z žiroskopom in sledljivostjo izbranega objekta ali enostavnejše samo za pregled morske površine. Električno premikanje kamere z 'joystickom'.

OceanView termo kamera PoseidonOceanView termo kamera Apollo II

 

Kamere za plovila


Ponujamo stilsko oblikovane kamere za vgradnjo na plovila. Barvno sliko iz kamer lahko prikazujete na obstoječih ploterjih, TV enotah po prostorih, na dodatno vgrajenih zaslonih... Kamere so narejene iz nerjavnega jekla ali aluminija, z vgrajenimi Sony CCD senzorji, v glavnem tudi z IR osvetlitvijo za uporabo ponoči (ponoči je slika črno-bela). Različne izvedbe so lahko ročno nastavljive ali z motornim pogonom. Na voljo tudi video preklopniki za uporabo več kamer hkrati.

Navtična kamera IMDND60      Navtična kamera IMDCS01

Za več informacij in celotno ponudbo kamer in opreme za plovila nas prosim pokličite na telefon: 01 4233 540 ali 051 609 111.

2011 Kamere. STAL ELEKTRONIK d.o.o., Tbilisijska ulica 89, 1000 Ljubljana, Tel.: +386 1 423 35 40, Faks: +386 1 423 51 67, E-pošta: info@stal.si
Powered by Joomla 1.7 Templates
Our website is protected by DMC Firewall!