Natisni

 

BoatLock - Celovita rešitev za varnost vašega plovila

BoatLock - celovita rešitev za varnost vašega plovila

BoatLock je zanesljiva rešitev za spremljanje statusa vašega plovila preko mobilnega telefona z operacijskim sistemom iOs ali Android 4.0 dalje ali tablice z že prej navedenima operacijskima sistema. Naprava je namenjena obveščanju in alarmiranju v primeru odtujitve-kraje plovila ali že ob samem vstopu v zaprte prostore plovila* (*opcijsko). Naprava velikosti 67mm x 49,7mm x 25mm (V) je nameščena v vodoodpornem ohišju - IP67. Strojni del naprave je GPS/GSM modul FM1200 proizvajalca Teltonika. Teltonika je vodilni proizvajalec GPS/GSM naprav za oddaljeno upravljanje in sledenje. Naprava deluje v GSM omrežjih: 

 • Quad-band 900/1800 MHz; 850/1900 MHz

 • GPRS class 10 (do 85,6 kbps);

 • SMS (text/data)

50 kanalni GPS sprejemnik z občutljivostjo -161dBm omogoča izredno zagon (cold start) in natančno koordinacijo - lociranje. Deluje s sateliti: WAAS, EGNOS, GLONAS, ESBAS. Opremljena je z predprogramirano SIM kartico, ki omogoča prenos podatkov na ozemljih in teritorialnih vodah držav: Avstrija, Belgija, Belorusija, Bolgarija, Ciper, Češka, Danska, Estonija, Finska, Francija,
Grčija, Hrvaška, Madžarska, Irska, Italija, Latvija, Liechtenstein, Litva, Luksemburg, Makedonija, Malta, Nemčija, Nizozemska, Norveška, Poljska, Portugalska, Romunija, Slovaška, Slovenija, Srbija, Španija, Švedska, Švica, Velika Britanija. Za lažjo predstavo si poglejte sliko teritorija spodaj.

Prikaz teritorija na katerem deluje BoatLock

Programska oprema - BoatLock aplikacija pa je plod slovenskega podjetja, ki je poskrbelo, da je upravljanje z napravo zares poenostavljeno. Delovanje naprave si zaenkrat lahko ogledate na spletnem naslovu: CarLock.si

Na zgoraj navedeni spletni strani je prikazano delovanje naprave CarLock, ki je namenjena za sledenje in obveščanje statusa vozila in se razlikuje od naprave BoatLock le v prikazu ikone (namesto vozila je predstavljeno plovilo...).

Prednosti BoatLock naprave so v:

 • Učinkovitem obveščanju
 • Nizki porabi energije (strojna oprema je prilagojena uporabi na plovilih...)
 • Enostavni vgradnji (napravo lahko vgradimo praktično kamorkoli, ohišje je elektromagnetno zaščiteno, IP raven je 67.
 • Cenovno dostopni letni naročnini.

Kako deluje BoatLock:

BoatLock pošlje obvestilo na uporabnikovo telefonsko številko v primerih, ko:

 • V primeru odklopa naprave ali motenja le te. Naprava bo delovala kljub odklopu saj ima vgrajeno baterijo z lastnim napajanjem.
 • BoatLock vas bo obvestil ob zagonu motorja plovila.
 • V primeru, da se plovilo premakne izven varovanega območja, boste o tem obveščeni in boste lahko spremljali lokacijo plovila.
 • V primeru padca napetosti delovnih baterij.
Za več informacij prosimo pokličite na telefon: 01/4233 540 ali nam pišite na elektronski naslov: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

 

 

 

 

 

2011 BoatLock. STAL ELEKTRONIK d.o.o., Tbilisijska ulica 89, 1000 Ljubljana, Tel.: +386 1 423 35 40, Faks: +386 1 423 51 67, E-pošta: info@stal.si
Powered by Joomla 1.7 Templates
DMC Firewall is developed by Dean Marshall Consultancy Ltd