Natisni

Vitrifrigo - naslovna stran

Vitrifrigo je renomirano Italijansko podjetje poznano predvsem po izdelavi hladilnikov za navtično in avtomobilsko industrijo ter gostinske obrate. Podjetje je del skupine Rivacold, pomembnega mednarodnega koncerna na področju industrije hlajenja. Politika Vitrifriga temelji na raziskovanju in razvoju ter proizvodnji praktičnih in zmogljivih izdelkov.

Elegantna izvedba je ena izmed izjemnih lastnosti celotnega spektra Vitrifrigo hladilnikov, ki ponujajo rešitve za vse vaše potrebe in zahteve. Poleg hladilnikov vseh vrst (vgradnih, prostostoječih, hladilnih predalov, hladilnih skrinj…) in namembnosti izdeluje Vitrifirigo tudi poznane Vine coolerje, hladilne torbe in izjemno zmogljive klimatske naprave. Vitrifrigo izdelki so perfektno balansirana kombinacija vrhunske tehnologije in modernega estetskega stila. Primerni so za vsa plovila in so sinonim za kvaliteto in dolgo življenjsko dobo. 

Cenik in katalog izdelkov lahko prenesete s spodnje povezave.

Cenik in katalog Vitrifrigo

Za kakršnakoli vprašanja, ponudbe ali naročila nas prosim pokličite na telefon: 01/4233 540 ali 051/609 111.

 
2011 Vitrifrigo - hlajenje. STAL ELEKTRONIK d.o.o., Tbilisijska ulica 89, 1000 Ljubljana, Tel.: +386 1 423 35 40, Faks: +386 1 423 51 67, E-pošta: info@stal.si
Powered by Joomla 1.7 Templates
DMC Firewall is a Joomla Security extension!