Natisni

STEINER daljnogledi

Ljudje smo že od nekdaj stremeli k tem, da bi videli dlje kot vidimo s prostim očesom. Čeprav smo se rodili z najbolj sofisticirano optično opremo – našimi očmi in imamo 100% vid je pogosto nemogoče spoznati zastavo oddaljenega plovila s prostim očesom. Daljnogled po slovenski zakonodaji ne spada v obvezno opremo plovila, z razliko od hrvaške kjer je obvezen del opreme pri plovilih daljših od 12 m, a marsikdo ga kljub temu vzame s seboj na plovilo. Večina proizvajalcev daljnogledov v svojem asortimanu izdelkov ponuja tudi navtične daljnoglede. Zanje je značilno, da so vodoodporni, nekateri imajo vgrajen kompas, dodana je lahko tudi stabilizacija slike. Med najboljšimi so zagotovo daljnogledi nemškega proizvajalca STEINER.

Inovacija, tradicija in izkušnje so dejavniki, ki so zaslužni za to, da je podjetje STEINER že 60 let vodilno na področju izdelave navtičnih daljnogledov.

Daljnogledi Steiner


STEINER je edino podjetje na svetu, ki se je specializiralo izključno za razvoj in izdelavo daljnogledov. Ponujamo vam navtične daljnoglede, ki so obvezen del opreme vsakega plovila.

Več o proizvajalcu >>
 

Navigator 7x30k

 

2011 Daljnogledi STEINER. STAL ELEKTRONIK d.o.o., Tbilisijska ulica 89, 1000 Ljubljana, Tel.: +386 1 423 35 40, Faks: +386 1 423 51 67, E-pošta: info@stal.si
Powered by Joomla 1.7 Templates
DMC Firewall is a Joomla Security extension!