Natisni

Skupina McMurdo ima več kot 140 let izkušenj v razvoju in izdelavi elektronskih naprav namenjenih varnosti. Več kot 25% vseh EPIRB, PLB ali SART v obtoku tako v navtiki kot tudi v letalstvu in vojaških aplikacijah je od skupine McMurdo. McMurdo nudi globalno servisno mrežo po vsem svetu. Naše stranke so deležne podpore v 140 državah sveta. Infrastruktura pomembna za delovanje sistema za iskanje in reševanje pa je razvejana po celem svetu. Z nami ste varni.

Oglejte si portfolio izdelkov v akciji. Kliknite na spodnje slike za več podatkov.
 
SmartFind EPIRB     R5 GMDSS VHF ročna radijska postaja
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
SmartFind S5 AIS SART   SmartFind GMDSS NAVTEX
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

 

Poudarek na kvaliteti

Inženirji in dizajnerski team v McMurdu se drži etičnega načela, ki zahteva predanost k kvaliteti in sistematičnemu pristopu v proizvodnen procesu. Kar se odraža v prejetih akreditacijah in doseženih standardih: ISO 9001 in ISO 9100.

Zaupanja vredna dediščina

McMurdo velja v svetu za zanesljivo blagovno znamko, ki izpolnjuje stroge IMO SOLAS zahteve proizvajalcev telekomunikacijske opreme že od leta 1937. McMurdo blagovna znamka je sinonim za visoko kvaliteto, inovacije in varnost na morju od nekdaj.

Široko razvejana servisna mreža
 
McMurdo zagotavlja razvejano servisno mrežo tako distributerjev kot servisnih centrov po domalo vsem svetu. Naše stranke bodo vedno deležne podpore.

Podpora končnim strankam
 
Uporabniki McMurdo opreme se lahko obrnejo na kvalificirane prodajalce opreme v več kot 130 državah.
 
Nezamenljiva GMDSS Izkušnja
 
McMurdo EPIRB-i, SART-i, VHF ročne radijske postaje in NAVTEX-i so od samega začetka srce in podporni člen zahtevnega GMDSS standarda od začetka implementacije le tega v letu 1999 ter gonilna sila pri implementaciji AIS SART tehnologije.
 
Inovativne Varnostne Tehnologije
McMurdo blagovna znamka je znana po svojih inovacijah na področju navtične industrije. McMurdo dvignil meje varnosti na morju z razvojem in izdelavo prvega kompaktnega osebnega javljalnika položaja - PLB (Personal Location Beacon) in nadaljeval trend z prvo AIS MOB napravo v letu 2012.
 
Unikatni Ekosistem
McMurdo je edini proizvajalec varnostne opreme, ki omogoča delovanje v celovitem sistemu zaščite in reševanja od začetka, pa do konca. McMurdo je razvil tako programsko kot tudi strojno opremo za infrastrukturo, katero uporabljajo za svojo koordinirano dejavnost centri za zaščito in reševanje po celem svetu.
 
Delovanje satelitskega SAR Ekosistema
  1. Distres signal iz javljalnika (PLB, EPIRB, SART) poslan od posadke letala, plovila ali s strani individualne osebe
  2. Podatke dobljene iz javljalnika sprejemni satelit pošlje na  lokalni center za zaščito in reševanje ali "Local User Terminals (LUT'S) na zemlji
  3. Lokalni center za zaščito in reševanje predela podatke še preden jih pošlje kontrolnemu centru za zaščito in reševanje - Mision Control Center (MCC)
  4. Kontrolni center (MCC) zbere, shrani in sortira podatke dobljene iz lokalnega centra LUT in kontrolnega centra MCC in jih distribuira koordinacijskemu centru za zaščito in reševanje - Rescue Coordination Center (RCC)
  5. Koordinacijski center (RCC) prične s postopkom reševanja *Naprave in sistemi navedeni v rdečem krogu so proizvod McMurda (kliknite na sliko za prikaz večje slike)!

 

Za naročila ali kakršnakoli vprašanja nas prosim pokličite na telefon: 01/4233540 ali nam pišite na elektronski naslov: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

 
 
 
 

 

 
 
 
 
2011 Mcmurdo. STAL ELEKTRONIK d.o.o., Tbilisijska ulica 89, 1000 Ljubljana, Tel.: +386 1 423 35 40, Faks: +386 1 423 51 67, E-pošta: info@stal.si
Powered by Joomla 1.7 Templates
DMC Firewall is developed by Dean Marshall Consultancy Ltd