Natisni

Izognite se čerem in poskrbite za varno plovbo


Sonarji so nepogrešljiv pripomoček za prikazovanje morskega dna v smeri plovbe. V ta namen se uporablja sonar, ki nam pokaže morsko gladino pred plovilom. Prikaz morskega dna na displeju vam omogoča, da boste brez sence dvoma o globini zapluli v nov neznan zaliv. Nekateri modeli omogočajo prikaz do razdalje 200 m vnaprej.
 

Sonar prikaz

Saj si ne želite nasesti na nepričakovanih čereh oziroma vodnih razbitinah, ki vam bi resno poškodovale trup plovila in končale sanjske počitnice?

V izogib temu se odločite za sonar!


Celovita ponudba različnih sonarjev

  • V ponudbi je na voljo več vrst sonarjev.
  • Razlikujejo se po dolžini in globini »zaznave« morskega dna.
  • V osnovi pa pri nakupu sonarja komplet vsebuje posebno sondo in vodotesen ekran za prikaz morskega dna.
  • Na voljo so vam tudi dodatni ekrani za prikaz globine morskega dna, ki se montirajo na komandni most (možnost priklopa drugih instrumentov na ekran po protokolu NMEA).
  • Na voljo je tudi sonar brez prikazovalnika (ekrana). V tem primeru se signal iz sonde priključi na video (kompozitni) vhod. Uporabno predvsem ob stiski s prostorom.


Sonar Gold II in Sonar Black Box Platinum

 

Sonar je zelo natančna naprava. Za pravilno delovanje sonarja pa je potrebna tudi strokovna montaža.


Pri nas je montaža sonarjev opravljena strokovno. Monterji so strokovno podkovani in izobraženi. Proizvajalec sonarjev nudi vsakoletno izobraževanje kadrov, ki se ukvarjajo z montažo sonarjev.


Za več informacij o pravi izbiri sonarjev nas kontaktirajte.

2011 Sonarji ECHOPILOT. STAL ELEKTRONIK d.o.o., Tbilisijska ulica 89, 1000 Ljubljana, Tel.: +386 1 423 35 40, Faks: +386 1 423 51 67, E-pošta: info@stal.si
Powered by Joomla 1.7 Templates
DMC Firewall is developed by Dean Marshall Consultancy Ltd