Natisni

Ponudba VHF postaj COBRA

Cobra Marine VHF postaje so nepogrešljivvi izdelki za varno komunikacijo in opravila na morju. Z uporabo vrhunske tehnologije zagotavljajo kvalitetno komunikacijo preko VHF sistema, združeno z DSC tehnologijo. Na voljo so vgradne in prenosne ter plavajoče postaje z različnimi močmi in ugodno ceno.

 

MR F 300 BT EU Vodo odporna slušalka z Bluetooth® tehnologijo

Cobra MR F300 BT je najboljši način za sprejem in oddajo klicev z vašega mobilnega telefona. Ergonomska oblika za izjemno udobje, velik osvetljen zaslon, prikaz klicočega, prenos imenika, možnost prepoznave do 8 GSM/UMTS terminalov, brez menjave baterij, dodatni avdio izhod za priklop na STEREO sistem, enostavna montaža.

COBRA MR F300BT

 

MR F55 (W) EU;

Cobra MR F55 (W) EU je VHF DSC postaja razreda D, ki omogoča priklop GPS naprave. Vaš položaj bo stalnoprikazan na LCD zaslonu postaje. Z oddajo klica v sili(DSC), se poleg registriranih podatkov odda tudi položajplovila. S svojo kompaktno obliko omogoča vgradnjo v armaturo ali na nosilec. Z možnostjo izbire 1W ali 25W izhodne moči je idealna tako za pri obalno, kot komuniciranje na daljavo.

Cobra MR F55 (W) EU

MR HH 125 EU

Cobra MR HH125 je ročna postaja z vsemi razpoložljivimi funkcijami.
Primerna za uporabnike rekreativnih plovil ali kot mobilna enota za uporabo na večjih plovilih. Opremljena je s kvalitetnimi akumulatorskimi baterijami, lahko pa se uporablja tudi z alkalnimi baterijami (5x AAA).

Cobra MR HH 125 EU

   

MR HH 325 EU

Cobra MR HH 325 je profesionalna VHF radijska postaja, ki omogoča:
1W, 3W ali 5W oddajne moči. Posebne tipke za dostop do kanala 16 in 9. Hkratno spremljanje 3 kanalov (16, 9 in kanala po izbiri).
Velik osvetljen LCD zaslon. Funkcija varčevanja z baterijo.
Vodoodporna po standardu JI7 (30 minut na globini 1 metra)

Cobra MR HH 325 EU

 

Za svetovanje glede prave izbire GPS-naprav nas kontaktirajte.

 

Ponudba VHF postaj ICOM

ICOM z VHF postajami postavlja standard v navtični industriji. Odlikuje jih izreden sprejem, uporaba vrhunskih materialov in prisotnost v najbolj pomembnih komunikacijskih vejah. Omogočajo spremljanje celo 3 kanalov hkrati. Najbolj razveseljivo pa je dejstvo, da za vso uporabljeno vrhunsko tehnologijo ne zahtevajo preveč denarja.

 

IC-M411

je vstopni model VHF radijske postaje razreda D. Zaradi izredno kvalitetnega sprejemnika in zvočnika se ta postaja uvršča na vrh seznama priljubljenih radijskih postaj. Ustreza standardu IPX7 (30 minut/ 1 m globine). Funkcija AquaQake™ odstrani vso morebitno vodo iz zvočnika in tako omogoča brezkompromisen zvok. Funkcija "Polling" omogoča izmenjavo podatkov (naziv plovila/položaj plovila) v dosegu VHF postaje; Osvetljena tipkovnica, priklop za dodatni zvočnik, Dual Watch in Triwatch funkcija ter prikaz stanja napetosti akumulatorja je pri ICOM-u standard.

VHF postaja IC M411

 

IC-M33

je prva izmed ICOM postaj izdelanih, da ustreza vojaškim standardom: MIL-STD 810. Robustno ohišje je odporno na razlike v temperaturi, zračnem tlaku, udarce, vodo, prah, trde delce, eksplozive, električne udare in podobno. Velik zaslon in velike tipke omogočajo uporabo postaje tudi z rokavicami. Ergonomsko ohišje je izdelano tako, da se izjemno dobro prilega roki. Avtonomija standardne baterije BP-252 je 9 ur. Na postajo je mogoče priključiti dodatni mikrofon (HM-165).

VHF postaja IC M33

 

IC-M23

je najmanjša in najlažja plavajoča VHF radijska postaja na tržišču. Izdelana je tako, da nobeden od kovinskih delov ni izpostavljen koroziji. Napaja se z 3,7V Litij-Ion baterijo, ki omogoča oddajanje na nizki moči tudi, ko kapaciteta baterije pade pod 5%. Tipična avtonomija te baterije je 10 ur. Velik, lepo berljiv zaslon, takojšen dostop do kanala 16, AquaQuake™, Dual watch in Tri watch je pri ICOM-u standard.

VHF postaja IC M23

 

IC-GM1600

je prva izmed ICOM prenosnih GMDSS postaj primerna za uporabo na reševalnih plovilih in splavih, ki presega striktne GMDSS zahteve, saj ostaja vodotesna do globine 1 m tudi po prestanih testih. Opremljena z izredno vzdržljivim Litij baterijskim kompletom BP-234 (opcija), ki omogoča 8 ur delovanja tudi pri -20° C. Ohišje in antena v rumeni barvi za večjo prepoznavnost, velike tipke omogočajo tudi uporabo postaje z rokavicami. Velik LCD zaslon z širokom vidnim kotom, takojšen dostop do kanala 16 in klicnega kanala je pri ICOM-u standard.

VHF postaja IC-GM1600

 

Za svetovanje glede prave izbire VHF postaj nas kontaktirajte.


Nudimo tudi brezhibno vgradnjo VHF postaj na vsa plovila.

 

2011 VHF postaje COBRA in ICOM. STAL ELEKTRONIK d.o.o., Tbilisijska ulica 89, 1000 Ljubljana, Tel.: +386 1 423 35 40, Faks: +386 1 423 51 67, E-pošta: info@stal.si
Powered by Joomla 1.7 Templates
DMC Firewall is developed by Dean Marshall Consultancy Ltd