Hella Tehnoligija z vizijo

 

 

 

 

 

 

 

Hella, tehnologija z vizijo

LED tehnologija ima v vsakdanjem življenju vedno pomembnejšo vlogo, saj ni več zgolj vir svetlobe, ampak tudi stilistični element.  Visokokakovostne LED diode so praktična alternativa klasičnim ali halogenskim žarnicam - ne samo, da potrebujejo manj energije, temveč nudijo tudi več svetlobe in imajo dolgo življenjsko dobo, ki znaša tudi do 60.000 ur. Dokazano je, da lahko svetloba vpliva na naše razpoloženje.Ambientalna funkcija HELLINIH notranjih svetilk lahko ustvari prijetno osvetlitev prostora v topli rumeni, modri ali beli barvi, ki poskrbi za sproščeno vzdušje.

HELLA LED notranje svetilke; Majhna vgradna globina in enostavna namestitev

 

Dodatna možnost uravnavanja svetlobe od nič do 100% vpliva ne le na videz notranjosti, ampak tudi na porabo energije in tako na stroške električne energije. Žarometi so po izbiri na voljo z notranjo ali zunanjo ambientalno funkcijo.

Učinkovita in sodobna serija LED svetilk za notranjost

 

Za doseganje optimalne razsvetljave je ključna razporeditev svetlobe, ki jo HELLA nenehno prilagaja območju uporabe in ki svetlobo uporablja čimbolj učinkovito, s čimer se zmanjšuje pojav senc in svetlo-temnih kontrastov. Poleg notranje LED razsvetljave ima HELLA v programu tudi ulično in industrijsko razsvetljavo.

Za vse informacije v zvezi z programom Hella vas prosimo, da nas pokličete na telefon: 014233 540 ali 051 609 111.


Cenik HELLA LED svetilk najdete na tej povezavi.

2011 Hella. STAL ELEKTRONIK d.o.o., Tbilisijska ulica 89, 1000 Ljubljana, Tel.: +386 1 423 35 40, Faks: +386 1 423 51 67, E-pošta: info@stal.si
Powered by Joomla 1.7 Templates
DMC Firewall is developed by Dean Marshall Consultancy Ltd