Natisni

Verbatim - Tehnologija, ki ji zaupamo

VERBATIM – TEHNOLOGIJA, KI JI ZAUPAMO

Verjamemo, da se je že vsakdo od vas seznanil s prednostmi, ki jih ponujajo LED sijalke. Najdemo jih v dekorativni razsvetljavi, ročnih baterijskih svetilkah, panelnih svetilkah, kot statusne indikatorje v različnih elektronskih produktih, ...v avtomobilski industriji in še bi lahko naštevali. Vendar pa še ni dolgo tega, kar so LED sijalke postale splošno uporabne za gospodinjsko kot tudi komercialno uporabo. Smo šele na začetku razvoja te industrije. Tradicionalne svetilke bodo kmalu zgodovina. Izbira LED sijalk bo z leti zagotovo še večja, saj vsi vidnejši proizvajalci razvijajo produkte primerne za širšo rabo.

Že več kot 45 let je Verbatim poznan kot pionir v razvoju tehnologije na področju obdelave in hrambe podatkov ter proizvodnje medijev za široko potrošnjo. Podjetje ima sloves zaupanja vrednega globalnega dobavitelja, ki nudi kvalitetne izdelke in zanesljiv servis.

Z vstopom na trg svetlobne energije se je Verbatim povezal s podjetjem Mitsubishi Chemical's, ki ima več kot 50 let izkušenj na področju izdelave materialov potrebnih za razsvetljavo in tehnologijo, ki omogoča razvoj in prodor na globalne trge. To je močna kombinacija.

MITSUBISHI > VERBATIM

Mitsubishi Chemical je svetovno največji dobavitelj fosforja za globalne industrijske potrebe. Fosfor igra ključno vlogo v pretvarjanju modre LED svetlobe v naravno belo svetlobo katera je prijetna za ljudi. Kvaliteta fosforja je ključnega pomena in zagotavlja, da barve s časom ne degradirajo kar bi privedlo do resnega odstopanja v spektru bele barve.

Še več, izkušnje katere je pridobil Mitsubishi in razumevanje štirih ključnih elementov: elektronike, LED, termalne tehnologije in optike, kar zagotavlja visoko optimizirane izdelke, najboljše v svojem razredu tako po učinkovitosti porabe električne energije kot tudi performansu.

Verbatim izdeluje praktično vse vrste LED sijalk, ki nadomeščajo klasične nam bolj poznane žarnice. Katalog izdelkov LED sijalk VERBATIM najdete na tej povezavi.

Verbatim - Katalog izdelkov 2014

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Za kakršnekoli informacije v zvezi z VERBATIM LED programom nas lahko pokličete na telefon: 01/4233 540 ali nam pišete na elektronski naslov. Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate..

2011 Verbatim. STAL ELEKTRONIK d.o.o., Tbilisijska ulica 89, 1000 Ljubljana, Tel.: +386 1 423 35 40, Faks: +386 1 423 51 67, E-pošta: info@stal.si
Powered by Joomla 1.7 Templates
DMC Firewall is a Joomla Security extension!